Gyógyszerek méregtelenítésére, Termékek MÁJVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK kategóriában


ha a kenet Trichomonas-t mutatott aszcariasis inváziója

A Méregtelenítő program lehetővé teszi az egyén számára, hogy megszabaduljon a gyógyszerek, méreganyagok és egyéb olyan vegyi anyagok káros hatásaitól, amelyek lerakódnak a szervezetben, és rontják a gyógyszerek méregtelenítésére közérzetet.

Kémiai beállítottságú világban élünk.

étel férgek kezelésére

Gyakorlatilag mindenkinek a szervezetébe ne férgek jutnak tartósítószerek, növényvédő szerek, a légkörben lévő méreganyagok és hasonlók.

Vegyük hozzá mindehhez az általánosan fogyasztott gyógyszereket és az utcai drogokat, és a probléma súlyossága nyilvánvalóvá válik.

gyógyszerek méregtelenítésére a férgek enterobiasis jelei

Ezek a gyógyszerek és méreganyagok olyan állapotba juttathatnak egy személyt, amely nemcsak hogy rontja és tönkre teszi a testi egészségét, de amely megakadályozza a szellemi vagy lelki állapot stabil javítását. Azok a kutatások, amelyeket L.

paraziták hellebore vize ami lehet, hogy rossz lehelet

Ron Hubbard az es években volt droghasználókkal folytatott, feltárták, hogy az LSD a bevétele után évekig megmarad a test zsírszöveteiben. További kutatások során kiderült, hogy rengeteg más utcai drog, vegyi anyag, méreganyag és gyógyszer ugyanígy lerakódhat a testben, és azt okozhatja, hogy a személy újratapasztalja a hatásukat.

Ron Hubbard erre fejlesztette ki a Méregtelenítő programot, hogy leküzdje a szellemi fejlődést és a jó szellemi állapot elérését egyre inkább fenyegető veszélyt, amely a jelenlegi társadalomban a gyógyszerek és biokémiai anyagok egyre gyakoribb használatából ered.

A Méregtelenítő program a testmozgás, szauna és táplálkozás egy szigorúan felügyelt rendszere. Egy meghatározott időbeosztás szerint végzik, ami magában gyógyszerek méregtelenítésére az elegendő pihenést is.

És ez csak néhány a felhalmozódott méreganyagok lehetséges következményeiből. Ne várja meg, míg a legrosszabb következik be! Szervezetünk folyamatosan és automatikusan méregtelenít.

Mindez együttesen eltávolítja a drogmaradványokat és egyéb méreganyagokat a test zsírszöveteiből. A Méregtelenítő program és az azt megalapozó felfedezések lehetővé tették, hogy több százezer ember szabadulhasson meg a drogok és méreganyagok káros hatásától, és ezáltal szellemi nyereségekre tehessen szert.

gyógyszerek méregtelenítésére mi a bél pattanások

Szcientológia és Dianetika auditálás.