Galandféreg keszeg. Galandféreg a keszeg


ha paraziták vannak a lábak vénáiban körömféreg viszkető bőr

Galandféreg a keszeg, Tabletta sertés férgek Nyelőcsőférgesség - csak egyszerűen Ma elrongyoltam meloból hazafele az AD-be, galandféreg keszeg galandféreg a keszeg keresés után, sikeres vásárlást tudhattam magaménak Ahogy hazaértem alaposan átolvastam a használatit, de igazából nem nagyon tudtam, hogy galandféreg a keszeg számít ez a kis dög Kopoltyúféregnek, bőr- vagy galandféreg keszeg.

Mivel a kopoltyú környékén lebzsel, ezért ennek tudtam be, így a 13 literes aki, kapott 1ml-t, mivel hozzá adtam a szűrőben lévő kb 1,5 liter vizet is Bubit a nagy akváriumból áttettem, nem teljes gőzön megy, szerintem az sok lenne, inkább csak felesen No szóval, felszívtam fecskendővel 1ml-t, belenyomtam, de inkább magától szivárgott bele.

galandféreg keszeg

Gondoltam tök jó, na most, hogy belement beülök az aki elé és nézem mi történik Na ez nem semmi!!!!!!!!!!!!!!! Szinte mind eltünt, mire leültem!!! Közben folyton stírölöm az akváriumot, ha baj lenne, azonnal vizet cserélek.

galandféreg keszeg

Szóval amilyen quva drága megéri az árát, ha baj van, főleg, ha esetleg valakinek értékesebb garnélái vannak. Meg egyébként is, senki sem szereti nézni, ahogy a kis apróság szenved tőle.

a legjobb parazita gyógymód a világon a legújabb féreghajtók

Ellenben, ha valaki azt mondja inkább galandféregnek számít, akkor légyszi szóljon, lehet akkor nagy pácban vagyok.