Férje Trichomonas


készítmények helmintákhoz 3 éves gyermekek számára férgek mellkasi fájdalma

December A pillanat, amikor a nőgyógyászom közölte: félrelép a férjem Egy kellemetlen hüvelyfertőzés közepette, a nőgyógyászati vizsgálószékben kitárulkozva kellett megtudnom, és egyből bizonyítékkal alátámasztva szembesülnöm azzal, hogy a férjem félrelép.

Elmesélem trichomonas hüvelyfertőzésem történetét.

férje Trichomonas mit hívnak a hosszú férgek?

Bors Hanna Ajánlom A nőgyógyászati látogatás mindig kicsit kínos, mégiscsak a legintimebb területét vizsgálják az embernek, csoda, ha kényelmetlenül érzi magát egy nő? Sosem hittem volna, hogy a szokottnál is kényelmetlenebb szituációba kerülök egy férje Trichomonas.

férje Trichomonas

Nők a nőgyógyásznál: így zajlik egy általános vizsgálat Egy ideje már fájdalmat éreztem szexuális együttlétkor, és ha ez nem lett volna elég, akkor néhány napja kellemetlen, sárgás színű, állagát tekintve pedig habos hüvelyfolyással küzdöttem.

A vény nélkül kapható szerek nem segítettek, és ahol általában kerekféreg tojások találhatók időm nem sok férje Trichomonas a három gyerek mindennapjainak intézése és a munkával töltött idő között, de nem halogathattam tovább, felkerestem a nőgyógyászomat.

A panaszaimhoz fájdalmas vizeletürítés, valamint viszketés és érzékenység is társult a nemi szervem környékén. Miután a nőgyógyászomnak vázoltam a panaszaimat, felfektetett a vizsgálóasztalra, és kenetet vett.

férje Trichomonas

A kenetből mikroszkóp alatt gyorsan megállapította, hogy trichomonas vaginalisom van. Elcsodálkozva, kérdőn néztem rá, így gyorsan elhadarta, hogy ez egy parazita okozta fertőzés, ami szexuális úton terjed, és fontos a visszafertőzés miatt a férjemet is kezelni.

Itt egy kicsit leragadtam, és megkérdeztem, hogy akkor ezt nagy valószínűséggel tőle kaptam el? Persze, hogy nem, de vajon a férjem honnan szedte össze?

hogyan lehet eltávolítani a pinwormokat felnőtteknél férgek, akik

Otthon az első dolgom volt vázolni a helyzetet a férjemnek, akinél konkrétan rá sem kellett kérdeznem, magától bevallotta, egy ideje más utakon is jár… A trichomoniázistól viszonylag hamar megszabadultam, az ilyenkor megszokott tíz napos kezeléssel teljesen elmúlt minden tünetem, de a házasságom romjainak újjáépítésére ennél több időre lesz szükségünk — ha egyáltalán sikerül….