Forrásvíz parazitákban


Harmonizálja a természetes ásványvizek forgalmazásának feltételeit, valamint biztosítja a biztonságos emberi fogyasztásukat.

forrásvíz parazitákban

Minden uniós országnak tájékoztatnia kell az Európai Bizottságot az elismerés megadásáról vagy visszavonásáról. Az Forrásvíz parazitákban Unióba behozott természetes ásványvíz eredetét igazolni kell, valamint a terméknek azonos feltételeknek kell megfelelnie, mint a hazai versenytársainak. A természetes ásványvíz kizárólag bizonyos kezeléseknek vethető alá, például a nem stabil részecskék — mint a kén- és vasvegyületek — elválasztása.

férgek élnek az agyban

A természetes ásványvíz sem a víznyerőhelyen, sem értékesítéskor nem tartalmazhat parazitákat, coliform baktériumokat és egyéb, az emberi egészségre káros összetevőket. A természetes ásványvizek csomagolására használt tartályokat megfelelő zárszerkezettel kell ellátni a szennyeződés elkerülése érdekében.

gyep és galandférgek fű férgek ellen

A természetes ásványvizek címkéjén kötelező a következő információk feltüntetése: a víz analitikai összetételére vonatkozó megjelölés; a forrás kinyerésének helye és a forrás neve; információk az esetleges kezelésekről, amelyeknek az ásványvizet alávetették. Tilos az azonos forrásból származó természetes ásványvizet több különböző kereskedelmi megnevezéssel forgalomba hozni.

Tilos olyan jellemzőket tulajdonítani a víznek, amelyekkel a víz nem rendelkezik.

Nagy László, infektológus A helminthiasis - azaz a férgesség mint betegség - olyan kórkép, amelyet a szervezetben parazita életmódot folytató férgek vagy azok lárvái idéznek elő. Cikkünkben a Magyarországon előforduló féregfertőzések tüneteiről, a fertőzések módjáról és veszélyeiről olvashat.

Amennyiben a nemzeti hatóság úgy ítéli meg, hogy valamelyik természetes ásványvíz veszélyt jelenthet az emberi egészségre, korlátozhatja vagy betilthatja annak forgalmazását. A döntésről tájékoztatja az uniós országokat és a Bizottságot.

forrásvíz parazitákban

A jogszabály nem vonatkozik a gyógyszernek minősülő vizekre és olyan természetes ásványvizekre, amelyeket gyógyászati forrásvíz parazitákban használnak termál- vagy gyógyfürdőkben. Az irányelv Ez figyelembe veszi a műveletek során keletkezett veszteség miatt szükséges, ugyanabból a vízadó rétegből vagy vízlelőhelyről származó szén-dioxid pótlását.