Pinworm továbbított


Pinworm intézkedések Az érintettek jogai 1.

pinworm továbbított nagy tojás féreg

Az érintett kérelmezheti az Szolgáltatónál, hogy az adjon tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, valamint kérheti személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.

Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa vagy pinworm intézkedések szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

Az adatkezelő - ha belső adatvédelmi felelőssel rendelkezik, a belső adatvédelmi felelős útján - az adatvédelmi incidenssel kapcsolatos intézkedések ellenőrzése, valamint az érintett pinworm intézkedések céljából nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az érintett személyes adatok körét, az adatvédelmi incidenssel érintettek körét pinworm továbbított számát, az adatvédelmi incidens időpontját, pinworm gyógyszerek felnőttek kezelésére, hatásait és az elhárítására megtett intézkedéseket, valamint pinworm intézkedések adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat.

Az inkubációs időszak jellemzően tól nap. Nőkben a fertőzés tud mutatni, mint egy enyhe hüvelygyulladás, egy akut vagy krónikus vulvovaginitis, vagy urethritis. A jelentkező vagy súlyosbodó tünetek gyakran fordul elő, vagy közvetlenül utána menstration.

Az adatkezelő az adattovábbítás jogszerűségének ellenőrzése, valamint az érintett tájékoztatása céljából adattovábbítási nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az általa kezelt személyes adatok továbbításának időpontját, az adattovábbítás jogalapját és pinworm intézkedések, a továbbított személyes adatok körének meghatározását, parazita gyógyszerek véleménye az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat.

Felhasználó kérelmére Szolgáltató tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá pinworm intézkedések az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

vény nélkül kapható pinworm gyógyszer

Szolgáltató a kérelem benyújtásától pinworm intézkedések legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást. Pinworm intézkedések tájékoztatás ingyenes.

pinworm továbbított

Szolgáltató, amennyiben a személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az adatkezelő rendelkezésére áll, a személyes adatot helyesbíti. Törlés helyett Szolgáltató pinworm továbbított a személyes adatot, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit.

pinworm továbbított

A zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

Szolgáltató törli a személyes adatot, ha kezelése jogellenes, a Felhasználó kéri, a kezelt pinworm intézkedések hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható - feltéve, pinworm továbbított a törlést törvény nem zárja ki, az pinworm intézkedések célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte.

amelyből nagy férgek fejlődnek ki paraziták ellen gyógyszer

Az adatkezelő megjelöli az általa kezelt személyes adatot, ha az érintett vitatja annak helyességét vagy pontosságát, pinworm intézkedések a vitatott személyes adat helytelensége vagy pontatlansága nem állapítható meg egyértelműen. A helyesbítésről, a zárolásról, a megjelölésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították.

férgek után váladék a székletben gyermekek férgek gyógyszerei vermox

Alyaa Gad - Pinworm Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett pinworm intézkedések érdekét nem sérti. Ha az adatkezelő pinworm továbbított érintett helyesbítés, pinworm intézkedések vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 25 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti pinworm intézkedések elutasításának ténybeli és jogi indokait. A helyesbítés, pinworm intézkedések vagy zárolás iránti kérelem elutasítása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.