Kötőfű parazita. Kalistegiya terry termesztés (fotó)


Fűszerek Calendula a kertben - a kártevőirtás gyönyörű Gyönyörű dísznövényeket a kertészek már régóta nem csak esztétikai élményként használnak, hanem azért is, hogy megvédjék munkáikat minden olyan nemkívánatos vendégtől, akik rosszul rontják a jövőbeli betakarítást.

Ezek közé a növények közé tartoznak a kalendulák - alacsony bokrok világos sárga vagy narancssárga virágokkal és világoszöld levelekkel.

Hasznos kalendulák a kötőfű parazita A kertben a kalenduláknak a kártevők elleni védelme teljesen indokolt, és használatának hatékonyságát régóta sokéves tapasztalattal bizonyítják.

Francia rózsák függőleges kertészetben: Kalistegia - Bogyók

A kicsi, kompakt és illatos bokrok a nyári lakosok számára hatalmas előnyöket nyújtanak kedvező tulajdonságaiknak köszönhetően, mivel: megrémülnek a hernyók, zsinegférgek, kullancsok, a kolumbiai bogarak és fonálférgek ágyától; ne adjon esélyt a gombák és baktériumok fejlődésére, amelyek késői károkat, mozaikokat és növényi hervadást okoznak. A virágok gyökérrendszere a növekedés és a virágzás időszakában a talajt növényekkel és egyéb jótékony anyagokkal látja el, és a talajba ágyazott növényi maradványok javítják annak szerkezetét.

Vegyes virágkertészettel, kalendulával A kompakt bokrok nemcsak az ágyak között gyönyörűek, hanem megvédik őket a káros rovaroktól, amelyek elpusztítják a termést. Tehát a kötőfű parazita hasznos környezete ilyen kultúrákkal bizonyított: Paradicsom, káposzta, bors.

Megvédi a fonálféregeket és a kullancsokat. Meghajtja a Colorado krumpli bogarat és a Medvedkát. Megtámadja a hernyók, a levéltetvek és csörgők különféle típusait.

Megragadja a levéltetőket, megszabadítja a támadások bogyóit, valamint a katicabogarakat, amelyek megsemmisítik a kártevőket. A kalendulát sideratának használják A mustár, a csillagfürt és más, nagy lombozatot gyorsan növekvő sideráttal ellentétben a kalendula szerényebb dimenziókkal rendelkezik, ám elég ahhoz, hogy javítsa a kertet. Igen, és ilyen mennyiség bomlik sokkal gyorsabban. A fő nyári betakarítás után az üres helyszínen augusztus végén Calendula-t vastagon vethetjük be.

A zöldek jóak a komposztban és a talajtakarásban való felhasználásra, valamint beágyazhatók a talajba, szabadon terjesztve a telken. Gyakorlati tanácsok: hogyan kell bolgár borsot felnevelni minden nehézség nélkül Az édes bolgár bors egy hőgazdag kultúra, amely nagyon kedvelt a hasznos anyagok, különösen a C-vitamin magas tartalma miatt.

Az ilyen kötőfű kötőfű parazita számos művelet.

Az astilbe felosztásának és telepítésének időpontja

Kötőfű parazita gondolják, hogy az édes paprika termesztési folyamata nem különbözik a paradicsomból, de ez téves. Annak érdekében, hogy a bolgár bors jó szüretje legyen, először is meg kell ismerni a termesztés folyamatának valamennyi finomságát. Fajtaválasztás A legfontosabb dolog egy fokozat kiválasztása. A megfelelő fajta megtalálása az első lépés a szinte bármely zöldség termesztésében.

Ezért a bolgár borsot megelõzõen meg kell határozni a legmegfelelõbb választást.

Izvanredno! Pokušajte piti ovo, paraziti u tijelu će izaći

Különböző típusú paprika univerzális hívás nagyon nehéz, mivel mindegyiknek megvan a saját egyedi tulajdonsága, amelyet figyelembe kell venni a választás során. A gyümölcs tömege g, az éretlen paprika narancs színű. Érés után pirosra fordul. Zorka Rövid érési idő jellemzi. A szín lehet sárga vagy skarlát. Az ilyen gyümölcsök nagyon lédúsak, húsosak, édesek. Érett, ez a bors piros. Ideális a megőrzésre. Gyümölcstömeg - g-tól g-ig, érett, sárga piros.

Ideális talaj és expozíció astilbe számára

Piros elefánt A gyümölcsök sötétvörös színűek, hosszúkás alakúak. A súly g, ez a fajta nagyon gyors, magas termelékenységgel. Pinocchio Nagyon korán érlel. Egy bokor magassága elérheti a 70 cm-t, a paprika g súlyú. Megfelelő besorolási fokozatot kell választani, figyelembe véve nemcsak a saját kívánságait, hanem a régió éghajlati viszonyait, a talaj állapotát, a leszállási időszakot és egyéb tényezőket is. Növekvő palánták Az édes kötőfű parazita palánták termesztésének március elején vagy közepén kell lennie.

Fontos szerepet játszik a talaj minősége a palánták számára. A legjobb megoldás egy talaj keverék, amely magában foglal egy vödör humuszt, egy pohár fából készült hamut és homokot.

  • Tar a lamblia, hogyan kell inni - Opisthorchiasis September
  • Megnövekedett alt férgekkel
  • Mikor kell profilaxist végezni a férgek ellen
  • Paraziták és férgek étrend-kiegészítői
  • Bogyók A kertészek szeretnek szőlőt termeszteni, és nem csak lombhullató, hanem virágzó fajokat is, mivel látványosnak tűnnek.
  • Melyik halnak nincsenek mérlegek? - Hús September

A talajkeveréket két liter vízzel kell felönteni és a forrpontig melegíteni kell. Melegítés után az elegyet ° C hőmérsékletre hűtjük, és dobozokba helyezzük. A magokat a talajba körülbelül 5 cm-es, 2 cm-es mélységbe helyezzük, az előfeltétel hetente öntözés.

Ne felejtsd el a borsot vízzel minden héten. Amikor az első két levél megjelenik a bolgár bors csíráztatott csíráin, a palántáknak le kell csapódniuk. Ehhez a legjobb, ha egy 8 cm-es magasságú és szélességű edényt használunk, a szedés előtt a palántákat meg kell vizelni. A hozam növelése érdekében minden palackban 2 csírázt kell alkalmazni.

Ez annak köszönhető, hogy a növény beporzásának különlegességei vannak, milyen paraziták terjednek emberről emberre kereszt. Ha a palántákat a földre kell átültetni egy olyan helyen, ahol nagyszámú beporzó rovar él, 1 csírát lecsaphat, mivel ez nem befolyásolja a bors termését. A csíranövények termesztése során nagyon fontos az optimális növekedési hőmérséklet fenntartása, ami fok.

Kötőfű parazita előtt a bolgár bors kelbimbáját gyakrabban kell itatni, hetente kétszer.

Ez megakadályozza a gyökérrothadás kialakulását. Télen és tavasszal nem mindig lehetséges a szubsztrátum komponenseit megtalálni.

A palánták előkészítése fontos lépés, amelynek minősége meghatározza a jövőbeli betakarítást. Ültetés a föld A paprika termesztésénél jó talajjal kell felvenni a telket, erős széltől védve. A szakértők évente ajánlják a paprikák telepítését különböző helyszíneken. Védje a paprikákat az erős széltől. Alacsony növekedésű növények jó védelmet nyújthatnak az erős szél miatt, de nem szabad blokkolni a napfényt a paprikán.

Mindent az ipomoea ültetéséről: a vetőmag-előkészítéstől a csemeték ültetéséig a földön - Zöldségek

A palánták elültetése előtt szükséges a talaj leeresztése, annak biztosítása érdekében, hogy a föld a kiválasztott területen megtartson nagy mennyiségű nedvességet. A bolgár bors ültetett palánta a legjobb a sekély lyukakon. A távolság közöttük cm. Közvetlenül az ültetés előtt minden természetes műtrágyát a lyuk alján kell elhelyezni. Az ültetési mélységet kötőfű parazita kell kialakítani, hogy a növény kötőfű parazita szórólapjai néhány centiméterrel a talajszint felett legyenek.

Közvetlenül az ültetés után a keleket csavarral kell összekötni. Javasoljuk továbbá, hogy lazítsuk meg a talajt, ami lehetővé teszi a gyökerek jobb keményedését. A borsos palánták földre való átültetése után a növényeket külön filmmel lehet lezárni, amely védi őket a káros környezeti tényezőktől.

Amíg a növény gyökerei erősödnek, az öntözést nem szabad megtenni, de fontos, hogy a talaj kissé nedves legyen. A talaj állapota az egyik legfontosabb tényező, amely a telepítés során figyelmet igényel. Növényápolás A bors szeret nedvességet Az édes paprika nem csak a hőt, hanem a nedvességet is kedveli.

A legjobb, ha öntözni meleg vízzel, mivel a hideg víz késedelmet okozhat a virágzás és a romlás a hozam. A virágzás előtt elegendő a bolgár borsot hetente egyszer vízzel megitatni. Ha meleg van, kétszer. Amikor a növények virágoznak, fel kell itatni a gyökéren, hetente alkalommal. A bors paprikájának műtrágyáját a termesztés teljes időtartamára 2 alkalommal végezzük.

Hasznos kalendulák a kertben

Az első a növények virágzása során történik, a második - amikor megkezdődik a gyümölcsök érése. A madarak ürülékének vagy molyhosodásának felhasználásával történő etetésre. Legjobb az édes paprika takarmányozása nappal az öntözés után. Megkaphat egy borsos bokrot, amely jól fejlett oldalsó hajtásokkal rendelkezik, eltávolítva a tetejét a fő szárból. A műveletet akkor kell kötőfű parazita, amikor a növény növekedése cm. Ha a környék időjárása forró és nedves, akkor az alacsonyabb hajtások eltávolításával és a felsőbbek megtartásával kell átadni a növényt.

Fontos, hogy az ágyakat gyorsan feltörjék. Bélparaziták fórum megjelenésekor a lehető leggyorsabban kell kötőfű parazita, hogy megakadályozzák azok elterjedését és elkerüljék a tápanyagok elvesztését a talajból.

A bolgár bors állandó figyelmet igényel, és a gondosságnak alapos és időszerűnek kell lennie. Betegségek és kezelés A bors könnyen elkaphatja a kártevőket A nyári kötőfű parazita és a kertészek egyik legfontosabb kérdése, hogy hogyan lehet a bolgár paprikát hibák és betegségek nélkül felnőni, mert a betegség megjelenése nagymértékben befolyásolja kötőfű parazita hozamot.

Ehhez ismernie kell a bors főbb betegségeit és a harcok elleni küzdelmet. Az édes paprika gyakori betegségei: Fuzarnozny hervadás. Ezzel a betegséggel a gyümölcs nem fejlődik, a levelek sárgulni kezdenek, a növény elhervad.

Néhány Kalistegiy fajta

Kötőfű parazita oka egy speciális gombafajta, amely a talajon van. A növényt el kell távolítani, majd gondosan lazítsa meg a talajt. Foltos hervadás. A levelek színének megváltozása, barna foltok megjelenése rajtuk, a növény tetejének hervadása.

Astilbe (Astilbe), Tollas Virág Az Árnyékos Területre

Hogy megszabaduljon a betegségtől, alkalmazzon alapot. Korábban már érett gyümölcsöket kell gyűjtened, és egy ideig nem szabad a bokor vizét. Szürke rothadás.