Gyomgyökér parazita


Cukorrépa Paradicsom Dodder gyomgyökér parazita Cuscutaceae családban van, bár néha szerepel a Convolulaceae családban vagy a reggeli dicsőség családban.

gyomgyökér parazita férgek és fészkeik

A világon több mint gyomgyökér parazita jelenik meg, de leginkább Amerikában fordul elő. Ilyen fajta, szinte minden tájban megtalálható, beleértve a sós mocsarakat, iszaplakókat vagy tavakat.

Egyes fajok a gyomnövényzetekben olyan növényeken gyarapodnak, mint a bolygó, a bárányhimlő és a malac.

  • Férgek szarvasmarha galandféreg jelei
  • Kerek lapos galandférgek
  • Azt is használják, hogy megvédje a növényi boltok és magtárak, fertőtlenítése különböző helyiségekben.
  • Férgek a széklet tüneteiben és kezelésében

A gyomnövény gyors elterjedése kaliforniai felszámolási program alatt van. Ellenkező esetben nagy valószínűséggel foglalkozik az őshonos gyomirtással, és a gyomirtásra irányuló erőfeszítések szisztematikus megközelítést igényelnek többféle módszerrel.

gyomgyökér parazita

A dajkás gyomirtás azonnali figyelmet igényel, mielőtt az invázió ki van téve az irányításnak. A dajkavédelmi módszerek magukba foglalják az aktuális populációk ellenőrzését, a vetőmagtermesztés megelőzését és az új palánták elfojtását.

A gazdanövényeket és az újratelepítést is eltávolíthatjuk azokkal a növényekkel, amelyeknek a baromfi, liliomokkeresztetüzek, hüvelyesek vagy átültetett fák vagy cserjék. Kézi eltávolításával távolítsuk el a koptató apró fertőzéseket, és kezeljük a nagyokat a herbicidek kaszálásával, metszésével, égetésével vagy permetezésével a vetőmagtermesztés megakadályozására.

Ne feledkezzen meg a felszerelésről és a ruházatról, amikor a fertőzöttektől a fertőzött területek felé halad, mivel a magok ragaszkodnak hozzájuk és szállíthatók.

  1. Az ascaris kezelés megelőzése
  2. Cukorrépa Paradicsom A takarmány a Cuscutaceae családba tartozik, bár néha a Convolulaceae családba vagy a reggeli dicsőség családjába tartozik.

A házi kertben a kémiai ellenőrzés nem szükséges. A kézi eltávolítás és a metszés általában elegendő a gyomnövény szabályozásához.

gyomgyökér parazita bélfájdalmak rossz lehelet

A nagy fertőzöttségű területeken egy előemelkedő gyomirtó szer használható fel, amelyet a megfertőzött gazdanövények kímélése, égése vagy azonnali eltávolítása követ. Please share to your friends: Related articles.

Zöldségek A gerániumok pelargonium gondozása otthon télen Virágzó évelő, úgynevezett pelargonium, még a tapasztalt kertészek is tévesen nevezték gerániumoknak. Azonban a muskátli és a pelargonium különböző növények, amelyek ugyanazon nemzetségből származnak - geránium.