Férgek ezüstvize


Gyakran Feltett Kérdések

Ajánlott-e az ezüst kolloid fogyasztása? Gyakran kérdezik, mi a véleményem az ezüst kolloid gyógyászati célú alkalmazásáról.

Röviden: nagyon nem ajánlom. Az ezüst nem válogat a testfehérjék és a baktériumok között, beépül mindenbe, amivel találkozik.

Orvosság a paraziták az emberi test áttekintése. Férgek, kukacok az élő testben - HáziPatika

Bővebben a kérdéssel az amerikai National Férgek ezüstvize for Complementary and Alternative Medicine foglalkozik. Összefoglalom az álláspontjukat.

 • Széklet a helminták tárolására
 • Элвин слегка поклонился в знак благодарности.
 • Показания не изменились - колоссальную полость машина преодолела менее чем за минуту.
 • И еще мне интересно -- что бы ты сделал, если бы твое желание исполнилось.
 • Mi a paraziták megelőző szere

Az ezüst kolloid termékekben parányi ezüstrészecskék lebegnek oldatban. Az FDA amerikai gyógyszerhatóság feladatának tekinti az ezüstkolloid forgalmazókkal szembeni jogi lépéseket. Ennek oka, hogy az ezüstkolloidnak nincsen semmiféle bizonyxított gyógyhatása, ellenben súlyos mellékhatásokkal rendelkezik. Az ezüst gyógyászati alkalmazásának nagy múltja van, mára azonban alkalmazása beszűkült bizonyos újszülöttkori szemfertőzések kezelésére, égési sebek és szemölcsök kezelésére.

rankingproducts, Autor w serwisie RANKING PRODUCTS

Ezekben az alkalmazásokban csak külsőleg használják az ezüsttartalmú szereket. Az ezüstkolloidot gyakran úgy árusítják, mint ami erősíti az immunrendszert, elöli a kórokozókat, mint ami az antibiotikum alternatívája.

 • Tweet Az ezüstkolloid ősidők óta alkalmazott nemes fém oldat.
 • rankingproducts, Autor w serwisie RANKING PRODUCTS Orvosság a paraziták az emberi test áttekintése
 • Szomory Dezső: Ünnep a Dühöngő-n
 • Roslin parazita o
 • Vodka a férgek gyógyítására
 • Férgekkel való jólét
 • По едва угаданному Джезераком беззвучному приказу робот выплыл из туннеля, набрал скорость и в считанные секунды превратился в далекий металлический отблеск в небе.

Ajánlják rák, AIDS, tuberkulózis, skarlát, szifilisz, herpesz, tüdőgyulladás és prosztatagyulladás ellen is. A szakirodalom alapján azonban: -az ezüstnek nincs funkciója a szervezetben -az ezüst nem esszenciális ásványi anyag vagy mindent gyógyító szer -nem létezik ezüsthiány, tehát nem kell az ezüstöt pótolni -az ezüstkolloid különféle célú felhasználásai tudományosan nem igazoltak -az ezüstkolloid alkalmazásának súlyos mellékhatásai lehetnek Az állatvizsgálatok azt igazolják, hogy az ezüst beépül a testbe.

Ajánlott-e az ezüst kolloid fogyasztása?

Az emberi szervezetbe beépülve argyriát ezüstmérgezést okoz. Ennek következménye a bőr, belső szervek, köröm, íny kékes-szürke elszíneződése.

Körülötte a tenger síkja megtelt sárgás-arany makulákkal, amint az árbocokról, kötelekről, kürtőkről, hidakról s korlátokról a fény pazar kévékben elszóródott, megfürdött s elmerült csillogva. S távolabb, a teli hold hintette a vízre, rengő ezüst tallérjait.

Az argyria nem kezelhető, állandósult állapot. Az férgek ezüstvize fehérjékhez kötődik és a napfény hatására, mint a fotópapíron, elszíneződik. Egyéb mellékhatásai a neurológiai tünetek pl.